6. بایوس خود معمولا سعی می کند که به رفع مشکلات سیستم بپردازد در این بین اعمال تغییرات و دست بردن در تنظیمات بایوس باعث بروز مشکلاتی مانند هنگ کردن ویندوز می شود. برای انجام این کار در کیس را باز کرده و Cmos را خارج کنید و سپس با دقت در جای خود قرار دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بایوس لپ تاپ مقاله نحوه ورود به بایوس لپ تاپ را مطالعه فرمایید.
7. اگر پس از وصل کردن سخت افزار جدیدی سیستم شما هنگ میکند ، معیوب بودن آن دستگاه عامل اصلی است ، سعی کنید تک تک سخت افزارهایی که مورد استفاده قرار می دهید را بررسی کنید تا مطمئن شوید ایراد از کدام است. همچنین درایور USB را نیز به روز رسانی کنید. چنانچه در این خصوص سوالی دارید مقاله نصب درایور USB را مطالعه کنید.
8. استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی ای که ضعیف نوشته شده است ، نه تنها فایده ای برای انجام عملیات مورد انتظار شما ندارد ، بلکه روال فعالیت درست سایر برنامه ها و ویندوز را نیز به هم می زند و موجب هنگ کردن کامپیوتر می شود.
9. تروجان ها می توانند انواع مشکلات را ایجاد کنند و امکان هنگ کردن ویندوز را نیز فراهم می آورند ، شما می توانید یا استفاده از آنتی ویروس خوب همانطور که در گزینه اول بیان شد یا استفاده از نرم افزارهایی مانند BitDefender یا ESET سیستم خود را از حمله محافظت کنید. چنانچه در سیستم شما ویروس وجود دارد ، توصیه می کنیم مقاله حذف ویروس کات را مطالعه فرمایید و برای اطمینان از ویروس در سیستم خود مقاله نشانه های ویروسی شدن سیستم را مطالعه کنید.
درباره این سایت